Om Personbästa förlag & event AB

Om Personbästa AB och Jan Tern

Personbästa Förlag & Event AB startades hösten 2009. Målet var (och är) att via föreläsningar, böcker och event stärka och utveckla: organistioner, lag, företag och individer. Innan Personbästa bildades arbetade jag med utbildningar i många år. Detta märks tydligt med föreläsningar som är både pedagogiskt upplagda och syftar till action för förbättringar.

Fem bilder som symboliserar mig

jan egenskaper

Jag är kreativ, glad, sportintresserad, ser till att saker startar igång och mycket nyfiken. Dessa personliga egenskaper påverkar föreläsningarna, exempelvis syftar alla mina föreläsningar till action för att deltagarna verkligen ska må bättre genom att göra någon/några förbättringar. 

Bakgrund

epic split

Bilden ovan symboliserar hur jag arbetat med Volvokoncernen mellan 2010 och 2014. Halva tiden arbetade jag med böcker och föreläsningar i Personbästa OCH andra halvan med arbetsmiljö, hälsa och välbefinnande för Volvokoncernen. Mitt huvudfokus inom Volvokoncernen var att utveckla och koordinera friskvården inom Sverige. Innan dess delade jag min tid mellan att vara ansvarig för friskvården på Volvo IT och samtidigt arbeta med utbildningar (både lärarledda och e-learnings) på en grupp inom Volvo IT som hette Learning Services.

Innan jag började på Volvo arbetade jag som utbildare för Lärdata och Adveta samt var webmaster för ett antal bolag.

Tidigare arbetserfarenhet handlar om försäljning av olika produkter samt att jag har drev ett eget möbelgalleri under några år.

Vad du vinner på att välja Personbästa

Vågar säga att det inte är så många som har en så bred kunskap och ett så bra nätverk inom hälsoområdet och att mina seminarium är bland de bästa du kan besöka (nämnde jag att jag har seminarium om att bygga mental tuffhet och självförtroende). Det jag hoppas att du känner om du deltar på något av mina seminarium är att:

  • Som åhörare blir du involverad i föreläsningen genom övningar och liknande. Detta bidrar till ökad förståelse, glädje, insikt och engagemang.
  • Du får metoder och verktyg för att du ska få en effekt som sträcker sig mycket längre än de "Halleluja föreläsningar" som du säkert har varit på, dvs roliga föreläsningar för stunden som inte får dig att göra några förändringar.
  • Informationen du får presenteras på ett pedagogiskt och praktiskt sätt. Jag har stor erfarenhet av utbildning och presentationsteknik. Har gett utbildningar både i Sverige och utomlands (USA, Belgien, Frankrike, Malyasia). Seminars in English? Absolutely!

Övrigt/utbildningar

Eleiko licensierad personal trainer, certifierad testledare för SOK:s fystester, svarar på läsarfrågor i tidningen Tara m.m.

Kontakta mig gärna på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - telefon och adress ser du nedan.

 

 

Om oss

Personbästa AB arbetar med funktionell friskvård för knopp och kropp som får lag, företag och individer att växa. Läs mer...

Sociala medier

Kontaktuppgifter

Personbästa Förlag & Event AB
Backeskärsgatan 40
421 59 V. FRÖLUNDA

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.personbasta.se

Tel. 0768-147080

Rating