• gladje banner startsida1
  • gladje banner startsida2
  • gladje banner mat

  • gladje banner utveckla
  • gladje banner utveckla
  • För att skapa en starkare effekt ingår 40 böcker i varje föreläsning.

Ordblond i Läs & Skriv

pr ordblond las o skriv

Tidningen Läs & Skriv presenterar i sitt senaste nummer (3/2017) Ordblond. Tidningen har fokus på utbildning, forskning, hjälpmedel och annat som berör personer med läs- och skrivsvårigheter. Den skickas ut till prenumeranter och alla grundskolor. Snittupplagan är 20000 exemplar.

Intervju om att uppfylla mål i GP

intervju-gp

Under julledigheten publicerades en intervju med mig som handlade om att öka måluppfyllnaden av dina nyårslöften. Det var hälsoperspektiv på denna intervju med fokus på hur du kommer igång, hur du hittar motivation till att fortsätta, varför jag tycker det är bäst att vara någonstans mellan asket och fet och mycket annat. Läs gärna hela intervjun på - GP.se >>

Intervjuad i SvD bilagan kvinnligt

media-kvinnligt

Jag blev intervjuad om hur vi kan göra för att nå fler mål i bilagan kvinnligt som gavs ut 150 000 exemplar. Jag ger både lite reflektioner på hur det arbetas med mål och ett tips som du använder för att skapa mer engagemang.

Intervjuad i Tara

tara

När tidingen Tara hade som tema att deras läsare skulle bli friskare, gladare, smalare etc - med andra ord nå nya mål under 2016, blev jag intervjuad om hur man bör arbeta med mål med mål på ett bra sätt (roligt att de kallar mig expert).

Råden jag gav var mycket praktiska och med fokus på deras läsare - inte elitidrottare. Som exempel ger jag ett råd till den som ska delta i ett lopp ex Tjejvasan och har 26 veckor till start att bara planera för 23 och ha en buffert på tre veckor om det kommer skador, förkylningar eller annat. 

På Konferensvärldens 5 i topp-lista

konferensvarlden

Roligt att komma med på Konferensvärldens 5 i topp, när det gäller hälsa och stress.  

Boktips i Företagaren

foretagaren


Det finns många användbara böcker för alla som driver företag, därför är det extra roligt att 26 timmarsdygnet är en av tre böcker som valts ut till boktips i årets första nummer av Företagaren - Sveriges största affärsmagasin för personer som driver företag.

Vill du ha ett exemplar och komma igång med funktionell stresshantering rekommenderar vi AdLibris eller Bokus, vill du ha minst 50 exemplar ingår en föreläsning. I det senare fallet tar du kontakt med oss antingen på telefon 0768-147080 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Intervju i Göteborgs-Posten om stressens effekter

Den 26 januari handlade GP:s "Profilen" om mig. Intervjun handlade om stressens effekter både ur ett humanperspektiv liksom ur ett ekonomiskt perspektiv. I intervjun diskuterades att fler bör göra det som de är bäst på, vad kostnaden är för uteblivna innovationer, att jag tycker det är för stort fokus på aktieägare och att mer fokus borde läggs på kunder och anställda.

Webbversionen av intervjun kan du läsa om du följer denna länk. Observera att länken kommer att öppnas i ett nytt fönster på din webbläsare. Du stänger det fönstret för att komma tillbaka till denna sida.

gp-140126

Gästkrönika i Fjärrvärmetidningen

Efter min intervju i Göteborgs-Posten blev jag bl.a. kontaktad av Fjärrvärmetidningen som undrade om jag kunde skriva en gästkrönika om stress. Visst kunde jag det och jag lät den handla om hur stress kan sänka kompetens och effektivitet bl.a. genom att vi får sämre tillgång till vårt minne och risken att vi gör fel är större under stress. Gör om, gör rätt tar alltid längre tid och är mindre effektivt än att göra rätt från början.

fjarrvarmetidningen 

I media 2013 och tidigare

Nedan kan du se ett axplock på hur Jan Tern och/eller Personbästas produkter har synts i media.

foretagsvarlden

Mars- 2013: 26 timmarsdygnet presenterades tillsammans med andra nya och intressenta böcker i tidningen Företagsvärlden.

platsjournalen

Februari - 2013: Jag blev intervjuad i platsjournalen om hur man kan skapa en mer positiv, glad och entusiastisk psykisk miljö både för sig själv och andra.

radiohuset 26timmarsdygnet 

November - 2012: Tillsammans med min medförfattare till 26 timmarsdygnet: Hans Blücher blev intervjuade av Hasse Andersson i P4:s Radiohuset.

coachtipset

September - 2012: Jag var inbjuden till Kenth Åkermans radioprogram coachtipset, det blev ett mycket bra samtal och en trevlig och underhållande timma (tyckte både Kenth och jag).

di 120506 

Maj - 2012: Jag blev intervjuad om stress i Dagens industri, det handlade både om individuella risker, hur företag som inte arbetar proaktivt mot stress riskerar att få färre innovationer samt lite tips vad man kan göra för att minska stressen.

Höst 2011: +20 kg testet som presenterades i Personbästas fjärde bok "Vacker utan Photoshop & Botox" fick en del uppmärksamhet i media. Testet handlade om hur står presationsförsämring 20 kg övervikt ger. Testet utfördes i två steg med vältränade personer. Ena veckan gjordes ett SOK:s fystest och efter två veckor gjordes samma test om men då fick testpersonerna bära med sig 20 kg extra i alla övningar.

media 20kg

Våren 2010: Den bok som har väckt störst uppmärksamhet i media är Lucky Loser som handlar om mental tuffhet i idrottsvärlden men också att se sin idrott med andra ögon. Är det inte bättre att älska att vinna istället för att hata att förlora? Nedan kan du se hur Lucky Loser blev uppmärksammad.

media lucky loser

Om oss

Personbästa AB arbetar med funktionell friskvård för knopp och kropp som får lag, företag och individer att växa. Läs mer...

Sociala medier

Kontaktuppgifter

Personbästa Förlag & Event AB
Backeskärsgatan 40
421 59 V. FRÖLUNDA

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.personbasta.se

Tel. 0768-147080

Rating